Premium Select is gespecialiseerd in inkoop / verkoop en verkopen van het merk Mercedes Benz.
Wilt u direct uw Mercedes verkopen dat kan wij zijn specialist in het inkopen en verkopen van Mercedes modellen van alle bouwjaren
Als u uw Mercedes wilt verkopen, kunnen wij u direct contant betalen, handig is om het taxatieformulier in te vullen,wat het inkopen van uw Mercedes Benz makkelijker maakt, of bel met Premium Select : 0646558181, en misschien kunt u uw BENZ aan ons verkopen.

Direct een bieding op uw Mercedes Benz voor inruil of verkoop ?
Klik op het .... NUMMERBORD ... voor een taxatie online.
Wij nemen vervolgens contact met u op.


Wilt u uw Mercedes verkopen, dat kan ook via ons. Door een groeiende vraag naar de Mercedes modellen zoals de Mercedes A , B en C Klasse de S Klasse,CLS klasse , Mercedes Electric, Mercedes GLC, GLA, CLA, Mercedes EQS , GLB en G klasse zijn wij voor klanten en het aanvullen van onze voorraad met spoed op zoek naar gebruikte Mercedes auto's.

Om onze verkooplijn te optimaliseren zijn wij medio 2006 begonnen met inkoop en verkoop van Mercedes modellen,deze hobby heeft in de jaren daarna steeds meer onze aandacht gekregen, wij verkopen en kopen alle Mercedes modellen, zoals de Mercedes A klasse en C klasse en de E klasse ,G KLASSE en niet te vergeten de Mercedes Coupe modellen.

Uw Mercedes verkopen ? Bel met Premium Select direct:
0646558181

Ook kunt in consignatie uw Mercedes verkopen, wij bepalen dan gezamelijk de verkoopprijs en kan er tevens door de Mercedes koper een auto worden ingeruild.

"Als aanvulling op onze verkooplijn : Mercedes specialist,U kunt uw Mercedes aan ons verkopen...":

 

Merdedes
C180 Elegance airco >>>

 

BMW X5
4.4 high Executive Sport >>>

 

Fiat
Uw Fiat Panda Automaat verkopen ? >>>

 

BMW FIAT Peugeot of Ford verkopen
>>>