Premium Select is gespecialiseerd in inkoop / verkoop en verkopen van het merk MINI.
Wilt u direct uw MINI verkopen dat kan wij zijn specialist in het inkopen en verkopen van MINI modellen, met name de bouwjaren vanaf 2004.
Als u uw MINI wilt verkopen, kunnen wij u direct contant betalen, handig is om het taxatieformulier in te vullen,wat het inkopen van uw MINI makkelijker maakt, of bel met Premium Select : 0646558181, en misschien kunt u uw MINI aan ons verkopen.

Direct een bieding op uw MINI voor inruil of verkoop ?
Klik op het .... NUMMERBORD ... voor een taxatie online.
Wij nemen vervolgens contact met u op.


Wilt u uw MINI verkopen, dat kan ook via ons. Door een groeiende vraag naar de MINI modellen zoals de MINI Clubman en MINI Coutryman , Mini Electric en Mini Cabrio modellen zijn wij voor klanten en het aanvullen van onze voorraad met spoed op zoek naar gebruikte MINI auto's.

Om onze verkooplijn te optimaliseren zijn wij medio 2006 begonnen met inkoop en verkoop van MINI modellen,deze hobby heeft in de jaren daarna steeds meer onze aandacht gekregen, wij verkopen en kopen alle mini modellen, zoals de MINI, CLubman , de MINI Countryman ,MINI 3deurs ,MINI 5 deurs en Mini Electric, en niet te vergeten de MINI Cooper en MINI One

Uw MINI verkopen ? Bel met Premium Select direct:
0646558181

Ook kunt in consignatie uw MINI verkopen, wij bepalen dan gezamelijk de verkoopprijs en kan er tevens door de Mini koper een auto worden ingeruild.

"Als aanvulling op onze verkooplijn : MINI specialist,U kunt uw MINI aan ons verkopen...":

 

Merdedes
C180 Elegance airco >>>

 

BMW X5
4.4 high Executive Sport >>>

 

Fiat
Uw Fiat Panda Automaat verkopen ? >>>

 

BMW FIAT Peugeot of Ford verkopen
>>>