Premium Select is gespecialiseerd in inkoop / verkoop en verkopen van het mer FIAT.
Wilt u direct uw Fiat verkopen dat kan wij zijn specialist in het inkopen en verkopen van Fiat modellen, met name de bouwjaren vanaf 2004.
Als u uw fiat wilt verkopen, kunnen wij u direct contant betalen, handig is om het taxatieformulier in te vullen,wat het inkopen van uw Fiat makkelijker maakt, of bel met Premium Select : 0646558181, en misschien kunt u uw fiat aan ons verkopen.

Direct een bieding op uw Fiat voor inruil of verkoop ?
Klik op het nummerbord voor een taxatie online.
Wij nemen vervolgens contact met u op.


Wilt u uw Fiat verkopen, dat kan ook via ons. Door een groeiende vraag naar de Fiat Panda en de Fiat Grande Punto en FIAT 500 modellen zijn wij voor klanten en het aanvullen van onze voorraad met spoed op zoek naar gebruikte Fiat auto's.Om onze verkooplijn te optimaliseren zijn wij medio 2006 begonnen met inkoop en verkoop van fiat modellen,deze hobby heeft in de jaren daarna steeds meer onze aandacht gekregen, wij verkopen en kopen alle Fiat modellen, zoals de Fiat Panda, Fiat Punto, de Fiat Grande Punto,Fiat Croma,Fiat Bravo, en niet te vergeten de Fiat 500.

Uw Fiat verkopen ? Bel met Premium Select direct:
0646558181

Ook kunt in consignatie uw FIAT verkopen, wij bepalen dan gezamelijk de verkoopprijs en kan er tevens door de FIAT koper een auto worden ingeruild.

"Als aanvulling op onze verkooplijn : Fiat specialist,U kunt uw Fiat aan ons verkopen...":

 

Merdedes
C180 Elegance airco >>>

 

BMW X5
4.4 high Executive Sport >>>

 

Fiat
Uw Fiat Panda Automaat verkopen ? >>>

 

BMW FIAT Peugeot of Ford verkopen
>>>